Dzieki bardzo NoiseMc fajnie ze ci sie podoba, zalezalo mi glownie na tym aby material byl energiczny dymaniczny no i wlasnie plynacy a sety na takie konkursy lub na audycje glownie robie bez szalenstw (czyli tzw sety czyste bez efektow i zabaw galkami ) poniewaz uwazam ze takiego seta slucha sie lepiej, bo tak na imprezach to lubie sie pobawic i galkami, efektami i suwakami
mam nadzieje ze nie tylko Tobie spodobal sie moj set
P.S. z gory dzieki za glosy !
Pozdrawiam
_________________ If You're In Heaven - This Is A Trance !
Wlasnie o to chodzi przy tej muzyce, zeby caly set do sluchania w domu byl plynny i tworzyl calosc. Nie lubie jak ktos wprowadza chaos efektami. Na imprezie to co innego, ma byc dynamicznie
Fajnie pomyślana ta stronka głosowania. Wszystkie sety dostępne w jednym miejscu Mi jak do tej pory najbardziej spodobał się set Evo Reactor'a. Klimatyczny i relaksujący.
Raptorecki genialna zabawa z samplami niesamowity secik, Jerry Mate - musisz się znaleść w czołówce, The Eye pasują mi taczki genialnie zmiksowane, Matvel - technicznia bomba. Duchovny bardzo klimatycznie, lubie takie sety, początek Stadium Four miodzio, potem juz Stenberg czyli właściwe tempo, uderzenie. CarolS - moje klimaty zagrałeś, The Deep Devine, Santiago, Synergy i Perfect. Musiało byc dobrze i jest!. DJ Ozo - początek ciekawy dużo wokali lubie to, Końcówka Bolier, Talla 2xlc - super set. DJ Stack - dużo wokali pięknych wokali, Papillon i 90 Sandera cios za ciosem ! Świetny set. Thomas On Fire - czyste uplifting, klasa sama w sobie. Arnesto też upliftingowo i też Ci to wyszło na duzy duzy plus. Na te sety głosowałem. Pozdrawiam.
Wysłany: Czw 10 Gru, 09 09:12 Zdecyduj który set wygra GlobalTrance DJ Competition 007!
Zapowiadaliśmy w trakcie konkursu pewną niespodziankę dla uczestników. Przyszedł czas żeby ją, a właściwie je zdradzić, bo niespodzianki są dwie Szczegóły w newsie na wortalu.
Bardzo dziękuje DJ Greco. Jestem wniebowzięty:):) Ja swoje głosy ujawnię kilka dni przed zakończeniem głosowania. Oj jest z czego wybierać
A jeśli chodzi o niespodzianki dla mnie ok. Niech zaprezentowane zostaną najlepsze sety:)