Wywiad z Marrelem będzie miał miejsce podczas piątkowej audycji Dance Mix Chart w Muzycznym Radiu po godzinie 22:00 natomiast set zostanie wyemitowany w Klubowej Nocy z DMC po godzinie 24.
Gratuluję zwycięzcom ;} Posłuchałem prawie wszystkie sety i jestem zszokowany tak wysoką pozycją Nitrousa Speeda. Tym bardziej po tym, co czytałem na ircu.
Ja znowu miałem pecha i na moim secie były tylko 2 osoby dostępne, ale spróbuję następnym razem, bo przecież słabo nie gram
Raz jeszcze gratulacje. Zazdroszczę najbardziej audycji w DMC, ja się na ich muzyce wychowywałem ;}
Co trochę rozczarowuje, to (nie licząc kilku wyjątków) granie na zasadzie klepania numerów od początku do końca i blend na ostatnie 32 ćwierćnuty albo w ten deseń. Bez żadnej zabawy z dźwiękiem innej niż efekty, bez zaskakiwania i niespodzianek... Zwłaszcza, że większość pewnie grała z CD gdzie utrzymywanie tonacji niezależnie od tempa do harmonicznego miksu jest pod jednym przyciskiem. Sety oczywiście bardzo fajne, ale w wielu przypadkach zabrakło czegoś, żebym pomyślał: "oooo, ten facet jest naprawdę kreatywny".
Brak Oczka w Top3. Aaaaaaaa! Jak mogło do tego dojść! ;-)
Witam Wszystkich !!
Chciąlbym tylko podziękować Organizatorom,Uczestnikom i Słuchaczom GTDJC 007.
Jestem bardzo zadowolony z 5 miejsca mam dopiero 16 lat i jeszcze nigdzie nie grałem oprócz w domu xD
Dziękuje wszystkim którzy na mnie głosowali.
Gratuluje Marrelowi za pierwsze miejsce należało mu sie
Nie moge sie tylko doczekać kolejnej Edycji GTDJC !!
Dziękuje i pozdrawiam
Postanowiliśmy również zagrac sety z dwóch pierwszych miejsc w poniedziałkowej audycji GlobalTrance Sounds w radiu Pure.FM W godzinach 21 do 23 na kanale trance będzie można usłyszec sety Marrela oraz Piochu.