no i ja coś tam pewnie sklece, przez moje stylowe niezdecydowanie set pewnie będzie tradycyjnie na ostatnia minutę , no i miło będzie znowu posłuchać wielu godzin ciekawej muzyczki
pozdrawiem
Kolejna odsłona GlobalTrance DJ Competition Wczoraj robiłem mashupa do seta dzisiaj nagrałem secika na moich gramofonach i moim Cd teraz zabieram się za wrzucanie go na jakiś serwer. Już się nie umiem doczekać na posłuchanie waszych wypocin ostatnia edycja była super a ta będzie napewno jeszcze lepsza. Powodzenia wszystkim.
Wrrr a ja zamiast zgrywac seta to pisze jakis glupi system do glosowania na sety
No nic ... ostatnio costam nagrywalem moze wysle tego ... chociaz srednio pomixowany to przynajmniej wezme udzial w konkursie
Ja mogę dodać tylko, że w tej edycji będzie mniej setów. Rekordu nie pobijemy Wiadomo okres wakacyjny, no ale to plus dla biorących udział Większe prawdopodobieństwo na wygraną Hie hie.
W trakcie weekendu podamy Time Table, bo jak wiadomo termin przysyłania setów mija jutro o północy. Więc jak ktoś ma zamiar jeszcze coś zmontować, to się spieszyć proszę. Czasu coraz mniej.
_________________ Doceń naszą pracę i jeśli coś kopiujesz podaj link do źródła i zachowaj autora.
Pewnie dziś w nocy upne seta albo jutro. Mam nadzieje że zdążę
Powodzenia wszystkim
- Ludzie są głupi, prawda?
- Tak, czasem są.