Jestem w stanie wybaczyć nietrafienie w mój gust muzyczny, nawet mimo tego, że wbrew nazwie portalu, większość setów miała luźny związek z Trance. Jednak wysłuchanie minimalów, które pojawiły się na samym początku, było naprawdę inspirujące i cieszę się, że miałem okazję zapoznać się z czymś dla mnie zupełnie nowym.
Wybaczyć też można niedoskonałości warsztatowe. Wyobrażam sobie, że większość ludzi nagrywała sety w ostatniej chwili, a pośpiech i związany z nim stres skutkuje popełnianymi błędami.
Nie wybaczam jednak tego, że w większości przypadków wiało nudą niestety. Czasem nie odróżniałem, kiedy jeden set się skończył, a zaczął drugi. Co jak co, ale muzyka powinna wyzwalać emocje, a nie odruch ziewania.
Mimo wszystko warto było wyłapać przez te dwa tygodnie kilka perełek, dawkę ciekawej i nieprzeciętnej muzy. Dziwne jest tylko to, że preferencje słuchaczy w ogóle nie pasują do preferencji jury.
Rowniez dzieki i Gratuluje wszystkim wygranym jak i tym co wzieli udzial w tym konkursie masa dobrej muzy i fajna zabawa mam nadzieje ze nastepny majowy GTDJC bedzie jeszcze ciekawszy i rowniez wystartuje sporo osob i bedzie duza konkurencja na wysokim poziomie
Pozdrawiam
_________________ If You're In Heaven - This Is A Trance !