oczywiscie to najwazniejsze... i mam nadzieje, ze sie nie zawieruszylem hehe...
sluchaj, a czy moglibyscie sie upewnic, ze moge DEMO 2-minutowe dac na myspace ? bo Feles tylko (albo az) mysli, ze
Cytat:
w słabej jakości nie będzie stanowiło problemu
...
wolalbym sie upewnic niz zostac zdyskwalifikowany za glupstwo, bo jasno jest tylko napisane o pelnej wersji remixu w regulaminie... dlatego na razie nie daje demka
No więc oficjalnie potwierdzam, że remixy trafiły właśnie do labela, który wyraził także zgodę na publikowanie swojego nie dłuższego niż 2 minuty dema/cut'a w niskiej jakości na swoich profilach myspace.
Kolejna ważna informacja to data rozstrzygnięcia konkursu. Otóż za tydzień w niedzielę 10 Maja o godzinie 21:00 podamy Wam wyniki czwartej edycji GlobalTrance Remix Contest.
ogolnei mozna dac długie demo, bo w regulaminie jest napisane ze nie mozna udostepniac skończonej wersji , a nie skończona wersja to jest demo , wiec jak sie ma demo nawet dluzsze niz 2 minuty to nie łamie sie regulaminu bo si przedstawia tylko kawałek materiału który nie jest skończony. To jest logiczne....jak utwór ma 6 minut to wiaodme jest ze raczej demo bediz trwało 2 minuty , ale jak tjun ma z 9 minuty to lepiej dac z 3 minuty lub wiecej troche.
remixy trafiły właśnie do labela, który wyraził także zgodę na publikowanie swojego nie dłuższego niż 2 minuty dema/cut'a w niskiej jakości na swoich profilach myspace.
regulamin regulaminem, ja tez chcialem dac dluzsze demo, jednak jezeli label dokladnie opisal jakie ma byc demo i ze na myspace, to lepiej dzialaj wedlug tej zasady...
no moje demo ma z 3:40 i juz od 2 dni jest na myspace, label powinien najpierw sie okreslic...pozatym rozumiem gdyby takie wyymagania były przy black hole....ale emphase.....jak sa pewne nieścisłości w regulaminie to powinno sie bardziej do nieog przyłozyc. Pozatym ci co nie czytaja forum napewno o tym nie wiedza...wic co za róznica.....
Słuchajcie przecież jest jasno napisane w regulaminie:
Osoba biorąca udział w konkursie nie może przekazywać, prezentować, udostępniać gotowej wersji remiksu w czasie jego trwania oraz po jego zakończeniu osobom trzecim.
Udostępnianie go na myspace to przecież właśnie prezentowanie go osobom trzecim. Konkurs się zakończył i określone zostało dokładnie, że można go publikować na myspace w takiej formie jakiej napisałem kilka postów wcześniej więc nie wiem o co cała ta dyskusja. Zarówno label jak i wortal spełnił wszystko co jest zawarte w punktach regulaminowych.
Witam. Mam pytanie do administratora. Wysłałem gotowy remix 1 maja na podany serwer jednak z niewiadomych przyczyn nie chciał sie załadowac lub załądował tylko o tym niewiem. Na wszelki wypadek zostawilem go na całą noc. Rano niestety tez nie bylo zadenych zmian. Wiec wysłałem go poczta na adres podany do rejestracji. I tu jest wlasnie pytanie. Czy moj remix dotarł lub czy w takim wypadku to ze wyslalem go pczta został przyjety ?
ale kto mówi ze demo to jest gotowa wersja utworu...ja gotową wersje utworu rozumiem poprzez skończony utwór...a jezeli jest jakies demo czyli kawałek utworu to on jest nie skończony bo nei jest w całosci zaprezentowany. Ja to tak rozumiem.