no gratuluję;) High Above, zgadzam się zupełnie, podwójne zwycięstwo należy się w pełni wielki szacunek dla Biotica, za zrobienie czegoś innego, oraz dla United minds i Tomsound.. z resztą co ja się będę powtarzać
poprostu GRATULUJĘ!!
_________________ Pomnóż siłę melodii i basu przez nieskończoność, dodaj do tego głębie wieczności, a otrzymasz zaledwie szczyptę tego, CZYM JEST TRANCE...
Wysłany: Wto 13 Maj, 08 11:30
To ja tez pozwolę sobie skomentować. W moim odczuciu remix High Above pobił rywali już na samym początku. Potwierdzają to obie zdobyte nagrody. Glosując właśnie na tą propozycje miałem dylemat. Wszystko brzmiało znakomicie, tylko nie moglem do końca przekonać sie do linii melodycznej. Po kilku przesłuchaniach zaczęła mi sie podobać, a po kilkunastu po prostu zacząłem ją uwielbiać. W pełni zasłużone zwycięstwo. Gratuluje
Głosowałem i na biotica, który również uplasował sie bardzo wysoko. Jego remix od pierwszych chwil świetnie wypełnił mój mały pokój zdecydowanymi i głębokimi brzmieniami. Generalnie jest czego słuchać. Milo popatrzeć jak sie scena rozwija
Nie podoba mi sie natomiast zachowanie United Minds. W całej tej dyskusji padło z ich strony kilka zupełnie niepotrzebnych zdań. Mnie osobiście irytuje powoływanie sie na komentarze jakiś tam użytkowników innych for internetowych i próby udowodnienia nam, ze remix w istocie jest wartościowy. Co mnie to obchodzi? Przecież słyszę i wiem, że prezentujecie przyzwoity poziom. Niech muzyka broni sie sama.
Wysłany: Wto 13 Maj, 08 14:44
Wielkie dzieki za miłe słowa bardzo się cieszę ze sie spodobał az tak mój rmx
_________________ High Above - K.A.O.S (Active Recordings ) (Kris O'Neil RMX )
High Above & Blue Wings Ledder to the sky (Monster Tunes)
High Above and Blue Wings - Neken (Collection Music)
Vision84 vs. High Above - Blue wave (original mix)(Resonate Records)
ja także chciałem pogratulować zwycięzcy.
Przesłuchałem wszystkie remixy ale największe zrobił na mnie
właśnie High Above Gratulacje!! Pozdrowienia dla reszty ktora wlożyła w te
remixy trochę pracy
Wysłany: Pią 01 Sie, 08 11:33
DJ Competition sie zakończyłwiec moznaby powoli rozkulac konkurs
_________________ High Above - K.A.O.S (Active Recordings ) (Kris O'Neil RMX )
High Above & Blue Wings Ledder to the sky (Monster Tunes)
High Above and Blue Wings - Neken (Collection Music)
Vision84 vs. High Above - Blue wave (original mix)(Resonate Records)