GT 3 prawdopodobnie wystartuje z końcem listopada/początkiem grudnia takze szlifować swój talent i pozytywnie nas zaskoczyć to Mikołaj przyniesie prezenty
Wysłany: Pon 20 Sie, 07 02:43
Matt_Tears napisał/a:
aa ktoz nim był??
Sebvantech, nie chciałem zapeszać i jak widać poszło całkiem nieźle. CJ Seven'a nie miałem okazji posłuchać lecz na szczęście nic nie stoi na przeszkodzie. Gratki
Wiek: 35 Dołączył: 1397 dni temu Skąd: Karlsruhe / Elblag
Wysłany: Pon 20 Sie, 07 12:49
Podsumowujac druga odslone, tego kultowego konkursu .....hihihi , a tak mi sie zazartowalo, ale moze za jakis czas tak rzeczywiscie bedzie
...oka, jeszcze raz....
Podsumowujac druga odslone naszego konkursu nasuwa sie jedna mysl, iz to wydarzenie rosnie w sile, czego efektem jest niewatpliwy suckes. Widoczny jest postep. Coraz wiecej zainteresowanych przysyla swoje zgloszenia, wiec frekwencja oczywiscie rosnie. Cieszy rowniez zauwazalna roznorodnosc gatunkow, ktora z czasem bedzie zapewne bardziej wyczowalna. Wysoki poziom konkursu gwarantuja prezentowane bardzo dobre umiejetnosci techniczne jak i trafny dobor konkretnych kawalkow przez poszczegolnych wykonawcow.
Mimo, ze to dopiero druga odslona, juz teraz mozna smialo stwierdzic, iz ten konkurs to strzal w dziesiatke! Kolejne edycje juz niebawem.
Jeszcze raz serdecznie dziekujemy wszystkim uczestnikom oraz sluchaczom!
Już nie mogę się doczekać ale trzeba będzie jeszcze troche powalczyć z przejściami i gianem tak żebym rózgi od tego Mikołaja nie dostał.
Pozdrawiam
- Ludzie są głupi, prawda?
- Tak, czasem są.
Widze ze w czasie mojej nieobecnosci wielkie wydarzenie muzyczne mnie ominelo, ale na szczescie sety caly czas mozliwe do sciagniecia wiec nie omieszkam odsluchac laureatow a jak czas i sily na to pozwola to moze i cala reszte