Ja dla zabawy nagrałem set, ale:
1. Nie mogę go wysłać bo wywala błąd i nie mam pojęcia czym to spowodowane, na dwóch komputerach próbowałem. Ten problem mam chyba tylko ja.
2. Ograniczenie na 80mb jest idiotyczne bo dwa razy set skracałem na siłę, żeby się zmieścić. A ten problem ma bardzo dużo ludzi jak czytałem.
Ja dla zabawy nagrałem set, ale:
1. Nie mogę go wysłać bo wywala błąd i nie mam pojęcia czym to spowodowane, na dwóch komputerach próbowałem. Ten problem mam chyba tylko ja.
2. Ograniczenie na 80mb jest idiotyczne bo dwa razy set skracałem na siłę, żeby się zmieścić. A ten problem ma bardzo dużo ludzi jak czytałem.
Identyczny problem mam juz pisalem do armady ale jak narazie brak odpowiedzi. Próbowałem wysyłać z różnych przeglądarek wyłączyłem antyvira, ściągałem nowe oprogramowanie java nic nie pomaga. A co do tych 80 mb to naprawdę porażka musiałem 4 min set wyciąć żeby się zmieścić.