• O serwisie
  • Trance
  • Scena
  • Forum
  • Kanal IRC
  • Kontakt
Global Trance

Poprzedni temat «» Następny temat
ProLogic Music: Marzec 2010
Autor Wiadomość
Lilek 

Wysłany: Sro 10 Mar, 10 19:40   

Dobra, chyba właśnie straciłem szanse na wygranie kolejnej płytki w konkursie GT, ;(
więc może lepiej się już nie będe wypowiadał :P

Hubert 

Wysłany: Sro 10 Mar, 10 20:35   

SKIPPER napisał/a:
Podejrzewam, że nawet ProLogic nie ma za wiele do gadania...? Bo to przecież sub-label sony music. Pewnie jakby Sony nie zarabiało na tym to by się od nich odcięli i wtedy firma by po prostu zniknęła.

Błędne myślenie. Firma ProLogic jest firmą obecnie współpracującą z Sony Music. Ja jako założyciel i pomysłodawca samodzielnie podejmuje wszystkie decyzje i wbrew temu co piszesz mam bardzo dużo do powiedzenia :) . Label ProLogic będzie istniał niezależnie od tego z jaką firmą obecnie współpracuje...

Feles 
Administrator

Wysłany: Sro 10 Mar, 10 20:36   

Konkursy wygrywają Ci, którzy poprawnie odpowiadają na pytania konkursowe a nie Ci, którzy wypowiadają się na forum tylko po myśli administracji forum tak więc bez obaw :-) Dyskusja i wymiana argumentów czasami jest potrzebna. Jeszcze lepiej, że biorą w niej udział ludzie z branży jak Hubert, ale także potencjalni konsumenci. Warto czasami poznać oczekiwania innych bo kto wie może jutro temat przeczyta osoba, która zrealizuje pomysł stworzenia labela w Polsce poświęconego szeroko pojętej muzyce elektronicznej :-)

P.S. Trochę zboczyliśmy z tematu wydawnictw ProLogica'a w Marcu zatem jeśli temat już skończony to w kolejnych postach wróćmy do głównego tematu newsa :-)
  Last.fm MySpace.com Facebook.com

TranceLovelas 

Wysłany: Czw 11 Mar, 10 09:50   

Cytat:
P.S. Trochę zboczyliśmy z tematu wydawnictw ProLogica'a w Marcu zatem jeśli temat już skończony to w kolejnych postach wróćmy do głównego tematu newsa :-)

Szkoda, bo chętnie bym poczytał wymianę poglądów konsument - "wytwórca". Chociaż ostatnia taka wymiana zdań skończyła się na tym, że i tak nie otrzymałem odpowiedzi na większośc moich wątpliwości :)

A z marcowych nowości jakoś nic mnie nie urzeka. Czekamy na kwiecień i tam aż 3 pozycję znajdują się w moim "Chce to" :) Mnie interesuje czy faktycznie Stonebridg ma taki wielki potencjał... ostatnio byli w Polsce na 2 imprezach to osoby, które przyszły na impreze można było policzyć na palcach :)

Hubert 

Wysłany: Czw 11 Mar, 10 11:19   

TranceLovelas napisał/a:
Cytat:

Szkoda, bo chętnie bym poczytał wymianę poglądów konsument - "wytwórca". Chociaż ostatnia taka wymiana zdań skończyła się na tym, że i tak nie otrzymałem odpowiedzi na większośc moich wątpliwości :)

Jeżeli coś jest dla Ciebie niejasne to zapraszam do rozmowy telefonicznej bądź mailowej. Bardzo chętnie odpowiem na wszystkie frapujące Cię pytania...

soczek 

Wysłany: Czw 11 Mar, 10 17:11   

Ja mam takie pytanie, jaka stacja będzie patronowała ASOT 2010? Chociaż audycję ma Eska, to w tamtym roku patronatem ASOT 2009 była Planeta FM.
  Last.fm

Feles 
Administrator

Wysłany: Czw 11 Mar, 10 18:47   

Rozumiem, że chodzi Ci o kompilacje, która zostanie wydana nakładem ProLogica w kwietniu? Hubert z pewnością udzieli odpowiedzi na to pytanie :-)
  Last.fm MySpace.com Facebook.com

Hubert 

Wysłany: Pią 12 Mar, 10 09:10   

Z uwagi na to że audycja "A State Of Trance" jest częścią ramówki radia ESKA, to właśnie to radio będzie patronem kompilacji...

MichuB 

Wysłany: Pią 12 Mar, 10 11:32   

i szkoda, ESKA nie nadaje się do patronowania czemuś takiemu :|
dzień, w którym eska straci audycję asot będzie dniem, w którym zacznę tą audycję częściej słuchać ;)

Last.fm Facebook.com YouTube.com

soczek 

Wysłany: Pią 12 Mar, 10 17:19   

Żałosne lekko... Eska to może patronować Viva Hits, a nie ASOT 2010. Tak w ogóle to Eska ma na tą składankę wyłaczność, czy to Ty Hubert decydujesz?
  Last.fm

SKIPPER 

Wysłany: Pią 12 Mar, 10 19:47   

soczek, ja tam się może nie znam, ale to chyba decyduje kontrakt eski z Armadą :P

Facebook.com YouTube.com

Hubert 

Wysłany: Pią 12 Mar, 10 21:19   

To my decydujemy kto ma patronować naszym płytom. Armada z Eską? Na litość boską, skąd Wy te pomysły bierzecie?!

Czy Eska się nadaje czy się nie nadaje, jest to wciąż najpopularniejsza stacja radiowa w Polsce. Myślę że tutaj nie ma nad czym dyskutować. Armin jest artystą komercyjnym więc jest promowany przez komercyjną stację. Proste.

MichuB 

Wysłany: Pią 12 Mar, 10 22:44   

RMF i Zet są bardziej popularne od Eski (a pamiętam jak to radio było lokalną rozgłośnią poznańską, bardzo dobre radio podobnie jak Złote Przeboje, swoją droga też kiedyś lokalna poznańska rozgłośnia, oraz RMI - jeszcze im się nie udało przerobić ich na ogólnopolską i dobrze)

eska promuje się na pseudoklubową stację, przez co sporo młodych ludzi słucha ich i sądzi że taka muzyka jest fajna ;)

TranceLovelas 

Wysłany: Sob 13 Mar, 10 08:15   

MichuB napisał/a:
(a pamiętam jak to radio było lokalną rozgłośnią poznańską, bardzo dobre radio podobnie jak Złote Przeboje, swoją droga też kiedyś lokalna poznańska rozgłośnia, oraz RMI - jeszcze im się nie udało przerobić ich na ogólnopolską i dobrze)

Eska była rozgłośnią, która nadawała kiedyś tam bardzo dawno w Warszawie, Poznaniu i Wrocławiu.

Mnie jest wszystko jedno jaka stacja tv, czy radiowa patronuje. Ważniejsza dla mnie jest cena płyty niż jakie logo, kogo się tam znajduję (chociaż nie powiem logo GT ladnie wygląda na płytach).

MichuB 

Wysłany: Sob 13 Mar, 10 10:49   

ja mówiłem o radiu S, protoplaście Eski ;) wiki1, wiki2
S było tylko w Poznaniu, potem rozeszło się na Polskę i straciło swój urok
kurde ja na Radiu S się wychowałem, jak można było takie radio rozpieprzyć :|

Odpowiedz do tematu