Wysłany: Sro 10 Mar, 10 20:35
SKIPPER napisał/a:
Podejrzewam, że nawet ProLogic nie ma za wiele do gadania...? Bo to przecież sub-label sony music. Pewnie jakby Sony nie zarabiało na tym to by się od nich odcięli i wtedy firma by po prostu zniknęła.
Błędne myślenie. Firma ProLogic jest firmą obecnie współpracującą z Sony Music. Ja jako założyciel i pomysłodawca samodzielnie podejmuje wszystkie decyzje i wbrew temu co piszesz mam bardzo dużo do powiedzenia . Label ProLogic będzie istniał niezależnie od tego z jaką firmą obecnie współpracuje...
Konkursy wygrywają Ci, którzy poprawnie odpowiadają na pytania konkursowe a nie Ci, którzy wypowiadają się na forum tylko po myśli administracji forum tak więc bez obaw :-) Dyskusja i wymiana argumentów czasami jest potrzebna. Jeszcze lepiej, że biorą w niej udział ludzie z branży jak Hubert, ale także potencjalni konsumenci. Warto czasami poznać oczekiwania innych bo kto wie może jutro temat przeczyta osoba, która zrealizuje pomysł stworzenia labela w Polsce poświęconego szeroko pojętej muzyce elektronicznej :-)
P.S. Trochę zboczyliśmy z tematu wydawnictw ProLogica'a w Marcu zatem jeśli temat już skończony to w kolejnych postach wróćmy do głównego tematu newsa :-)
P.S. Trochę zboczyliśmy z tematu wydawnictw ProLogica'a w Marcu zatem jeśli temat już skończony to w kolejnych postach wróćmy do głównego tematu newsa :-)
Szkoda, bo chętnie bym poczytał wymianę poglądów konsument - "wytwórca". Chociaż ostatnia taka wymiana zdań skończyła się na tym, że i tak nie otrzymałem odpowiedzi na większośc moich wątpliwości
A z marcowych nowości jakoś nic mnie nie urzeka. Czekamy na kwiecień i tam aż 3 pozycję znajdują się w moim "Chce to" Mnie interesuje czy faktycznie Stonebridg ma taki wielki potencjał... ostatnio byli w Polsce na 2 imprezach to osoby, które przyszły na impreze można było policzyć na palcach
Wysłany: Czw 11 Mar, 10 11:19
TranceLovelas napisał/a:
Cytat:
Szkoda, bo chętnie bym poczytał wymianę poglądów konsument - "wytwórca". Chociaż ostatnia taka wymiana zdań skończyła się na tym, że i tak nie otrzymałem odpowiedzi na większośc moich wątpliwości
Jeżeli coś jest dla Ciebie niejasne to zapraszam do rozmowy telefonicznej bądź mailowej. Bardzo chętnie odpowiem na wszystkie frapujące Cię pytania...
i szkoda, ESKA nie nadaje się do patronowania czemuś takiemu
dzień, w którym eska straci audycję asot będzie dniem, w którym zacznę tą audycję częściej słuchać
Wysłany: Pią 12 Mar, 10 21:19
To my decydujemy kto ma patronować naszym płytom. Armada z Eską? Na litość boską, skąd Wy te pomysły bierzecie?!
Czy Eska się nadaje czy się nie nadaje, jest to wciąż najpopularniejsza stacja radiowa w Polsce. Myślę że tutaj nie ma nad czym dyskutować. Armin jest artystą komercyjnym więc jest promowany przez komercyjną stację. Proste.
RMF i Zet są bardziej popularne od Eski (a pamiętam jak to radio było lokalną rozgłośnią poznańską, bardzo dobre radio podobnie jak Złote Przeboje, swoją droga też kiedyś lokalna poznańska rozgłośnia, oraz RMI - jeszcze im się nie udało przerobić ich na ogólnopolską i dobrze)
eska promuje się na pseudoklubową stację, przez co sporo młodych ludzi słucha ich i sądzi że taka muzyka jest fajna
(a pamiętam jak to radio było lokalną rozgłośnią poznańską, bardzo dobre radio podobnie jak Złote Przeboje, swoją droga też kiedyś lokalna poznańska rozgłośnia, oraz RMI - jeszcze im się nie udało przerobić ich na ogólnopolską i dobrze)
Eska była rozgłośnią, która nadawała kiedyś tam bardzo dawno w Warszawie, Poznaniu i Wrocławiu.
Mnie jest wszystko jedno jaka stacja tv, czy radiowa patronuje. Ważniejsza dla mnie jest cena płyty niż jakie logo, kogo się tam znajduję (chociaż nie powiem logo GT ladnie wygląda na płytach).
ja mówiłem o radiu S, protoplaście Eski wiki1, wiki2
S było tylko w Poznaniu, potem rozeszło się na Polskę i straciło swój urok
kurde ja na Radiu S się wychowałem, jak można było takie radio rozpieprzyć