Numer jeden według magazynu DJ Mag czyli Armin van Buuren nie próżnuje. Tym razem zaskakuje nas koncertem muzyki klasycznej, w którym zagrane zostanę jego produkcje.
zawsze twierdziłam, że trance ma wiele wspólnego z muzyką klasyczną i nadaje się do takich "przeróbek":D
najpierw PvD (koncert poezja ), potem dowiaduje się, że taki live act zrobili też Blank&Jones (na mniejszą skale niż Paul, a koncert nie został zarejestrowany ), teraz Armin... brakuje mi tylko w wybranych utworach "Sail" Zobaczymy jak im to wyjdzie...
Było nie było, warte posłuchania. Relaks na całego.
_________________ Zdrowaś muzo, bitów pełna, bass z Tobą, błogosławionaś Ty między gatunkami i błogosławiony owoc żywot Twojego. DJ Święta Techniczko, Matko House'u, graj nad nami głuchymi, teraz i w godzinę Chill-out'u naszego. SUNRISE.
Po takich kompilacjach ludzie mogą docenić piękno melodii Trance'u. Nie będą mieli już swojego oklepanego argumentu "nie lubię basów", "to zwykła łupanka jest"
Było nie było, warte posłuchania. Relaks na całego.
Nie mam na myśli ogólnie tego czy "było nie było" ale o to że do artykułu wkradł sie bład wynikający z niewiedzy autora, którego nie chcę siłą poprawiać ale ukierunkować i pozdrowić
Nie napisałem tego od tak by cośkolwiek napisać
Błędu nie widzę(jako autor;), bo nigdzie nie jest napisane, że w 2009 był pierwszy taki występ PVD, wręcz przeciwnie to był już któryś z kolei, a ten z 2008 roku, który Ty przedstawiłeś też nie był pierwszym PvD ma na koncie parę takich kooperacji. Jednym z wcześniejszych takich wydarzeń był koncert z orkiestra w 2005 roku, dokładnie 21 listopada. Więc jak widzisz autor posiada wiedzę Jest tylko nawiązanie do tego o czym pisaliśmy rok temu ;-)
_________________ Doceń naszą pracę i jeśli coś kopiujesz podaj link do źródła i zachowaj autora.
Ciekawe jaki to wyjdzie. Będą to typowo klasyczne wykonania utworów Armina, a nie tak jak w przypadku PvD wspólna gra. No to czekam i oby zostało to zarejestrowane.
_________________ "...I think the meaning of trance has got lost in translation over the past few years. It doesn't all have to come from a candy shop..."