Choćby tyle ma wiek, że używanie sformułowania "Armin jest Bogiem" ni jak nie prezentuje postawy kogoś kto ma poukładane w głowie Zwłaszcza, że w tym wątku to raczej jakiś informacje i nasze odczucia, antypatie do producentów/djów opisujemy. Jeśli słuchasz go od 5 lat to powinieneś wiedzieć o tym, że jego produkcję z tamtego okresu były na zupełnie innym poziomie, dużo lepszym od tego co teraz prezentuje.
Czyli broken tonight to ten sam poziom co Serenity?
_________________ "...I think the meaning of trance has got lost in translation over the past few years. It doesn't all have to come from a candy shop..."
Wysłany: Sro 09 Gru, 09 12:16
Kabra napisał/a:
Czyli broken tonight to ten sam poziom co Serenity?
Albo Shivers...
Jak dla mnie nie ma co porównywać... To jak porównywać g-no z twarogiem - konsystencja niby taka sama...
A najlepsza wersja broken tonight to Armin van Buuren - Broken Tonight (Alex M.O.R.P.H. Instrumental Mix) bez tego pędzla (wokalisty)
_________________ and people of all nations came together in order to dance
Starsze produkcje Armina jak Shivers, Sail czy Burned With Desire są nieporównywalnie lepsze od ostatnich wypocin, Broken Tonight to POP do radia, Beggin' U mi się przejadło, teraz jak dla mnie najlepszy jest remix dla BT. No i Tuvan z tego roku.
jeśli chodzi o jego produkcje to moze faktycznie starsze były lepsze, ale jesli chodzi o jego zaangazowanie w muzyke Trance i jego sety, wystepy i ogólny kontakt z ludźmi podczas imprezy to tak Armin jest Bogiem (i dodam ze mam 28 lat)
Faktycznie Armin dawniej tworzył "lepszy" Trance niż teraz gdzie jego single to raczej POP. Ale każdy miał swoje dni sławy tak jak Tiesto czy PvD(to dzięki "Words" polubiłem trance). Jednak Armin jest u mnie bardzo wysoko za to jak gra na imprezach i jaki ma kontakt z ludźmi on poprostu przesyła pozytywną energię. No i przede wszystkim za A.S.O.T gdzie stworzył naprawdę dobre show.
Już dawno go wielu przebiło. Ciekawe jaki będzie jego najnowszy album, ja już się go boję, nie wiem czy przeżyję tę masę słodkich wokali i prostych melodyjek