Według mnie 'The Downtempo Edition' jest jedną z jego najlepszych prac
..:::Domi:::.. napisał/a:
dwóch poprzednich odsłon Sunlounger'a, na których można znaleźć większość z tych kawałków także nie skłaniam się do zakupu..
Sunlounger - The Downtempo Edition to kompilacja, na której znalazły się płyty chillout z dwóch poprzednich albumów Sunlounger. Tak więc jak już wyżej wspomniał dassem, jest to reedycja
_________________ Doceń naszą pracę i jeśli coś kopiujesz podaj link do źródła i zachowaj autora.
Dziś poczta podrzuciła do mnie ten album razem kompilacją Garetha Emery.
Dziwnym trafem mimo że uwielbiam Tranceowe brzmienia bardziej Garethowe czy Arminowe niż chillouty tak odpaliłem z ciekawością nowe wydawnictwo Shaha.
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Leżenie na łóżku, relaks, w połączeniu z tą płytą daje niesamowity efekt. Wspomnienia wakacji, przyszłe plany, marzenia ... to wszystko przewija się przed oczami przy wolnych rytmach dzikich plaż.
Polecam !
prosze jaki poeta istny mickiewicz jak pod wplywem bezkresnej zieleni stepow akermanskich..