Kliknij po Koszulki GlobalTrance.pl
Dzisiaj jest ndz 15 gru, 19 06:44


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Sudam´s Week
Post: wt 02 mar, 10 06:02 
Globalowicz

Lokalizacja: diego.gaston.galvan
Hi mates! We wanna share with you Sudam upcoming Radio Shows...


::: Sudam World w/ KINTAR & REX @ Frisky Radio: March 4th at 11 PST @ http://www.friskyradio.com !! :::



Obrazek



Check your time:

11 hs (PST)
13 hs (Mexico)
14 hs (Toronto)
14 hs (NYC)
16 hs (Buenos Aires)
20 hs (Roma)
20 hs (Lebanon)
21 hs (Athens)
22 hs (Moscow)
20 hs (Bucuresti)
20 hs (Istanbul)



::: Reverse by MATÍAS GIUNTA @ Eilo Radio: March 4th at 16 GMT @ http://www.eilo.org !! :::


Obrazek


Check your time:

11 hs (Mexico)
12 hs (Toronto)
12 hs (NYC)
13 hs (Buenos Aires)
18 hs (Bulgaria)
18 hs (Roma)
18 hs (Lebanon)
18 hs (Bucuresti)
18 hs (Istanbul)
19 hs (Athens)
20 hs (Moscow)



::: Trippin by FRANGELLICO: March 5th at 7 PST @ http://www.friskyradio.com :::


Obrazek

Check your time:

7 hs (PST)
9 hs (Mexico)
10 hs (Toronto)
10 hs (NYC)
12 hs (Buenos Aires)
16 hs (Roma)
16 hs (Lebanon)
17 hs (Athens)
18 hs (Moscow)
16 hs (Bucuresti)
16 hs (Istanbul)


See you there ...

ENJOY IT !!! :D

Sudam Crew


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron


Powered by GlobalTrance.pl © 2007-2012