Kliknij po Koszulki GlobalTrance.pl
Dzisiaj jest ndz 15 gru, 19 06:21


Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Vanguard by REX - Danceradio (SUDAM)
Post: śr 05 sie, 09 02:01 
Globalowicz

Lokalizacja: diego.gaston.galvan
Hello dear friends!! Remember:

► Next Sunday - August 9th and... Every 2nd Sunday of the month in Dance Radio... !!




Obrazek




Check your country time:

http://www.timezoneconverter.com



11.00-12.00 BUENOS AIRES
17.00-18.00 ATHENS
15.00-16.00 GMT
16.00-17.00 CET
9.00- 10.00 EST




Website:

http://www.danceradio.gr/progressive/



See you there ...



ENJOY IT !!! :D



Sudam Crew


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron


Powered by GlobalTrance.pl © 2007-2012